GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΥΛΑΔΑΚΗΣ: "Ναι, η βάση του ΠΑΣΟΚ θα πάει στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό!"

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης    ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει...  ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και υπάρχει και δυνατό είναι!! Ε...

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει... 
ΠΑΣΟΚ χωρίς ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και υπάρχει και δυνατό είναι!!
Επειδή στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή στις 4 Φλεβάρη για το Μακεδονικό θα πάει η κοινωνική και πολιτική βάση του ΠΑΣΟΚ κι αυτή την βάση δεν την χαρίζουμε σε κανένα, την τιμούμε, δεν την βρίζουμε, δεν την ειρωνευόμαστε, δεν την απαξιώνουμε.
Όμως διάφοροι, με μηδενικό πολιτικό και κοινωνικό εκτόπισμα, με μοναδική επιρροή τον εαυτό τους, αυτοί οι... διάφοροι, που εμφανίζονται με την λεοντή του ΚΙΝΗΜΑτος ΑΛΛΑΓΗΣ και στην πραγματικότητα με την δυναμική και την οντότητα πού το ΠΑΣΟΚ προσφέρει, επιτίθενται πολλές φορές με απαράδεκτους και άθλιους χαρακτηρισμούς, σε όσους δηλώνουν ότι θα πάνε και γενικά σε οποίον πει ότι θα πάει, ας το σταματήσουν αυτό, μόνο ζημιά κάνουν.
Να καταλάβουν ότι υπάρχουν ευαισθησίες και πρέπει να κατανοήσουν επιτέλους ότι τα κινηματικά χαρακτηριστικά έχουν και δρόμο και πεζοδρόμιο.
Επειδή όμως δεν είμαστε λωτοφάγοι, ούτε έχομε μνήμη ψαριού, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί, Θεοδωράκης με το ΠΟΤΑΜΙ, Θεοχαρόπουλος με Κουβέλη και ΔΗΜΑΡ και κάποιοι άλλοι περιφερόμενοι γυρολόγοι, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν στην επιχείρηση διάλυσης και λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ.
Το ότι απέτυχαν και τώρα ήλθαν της "προσκολλήσεως" στο ΠΑΣΟΚ για μα σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο, δεν σημαίνει ότι τους κατέλαβε ξαφνικός πολιτικός έρωτας με το ΠΑΣΟΚ.
Οι βαθύτερες σκέψεις, συνοδευόμενες μάλιστα με το πικρό ποτήρι της αποτυχίας που το ΠΑΣΟΚ τους πρόσφερε επειδή κρατήθηκε όρθιο, αποτελούν ένα συνδυασμό με πολύ "πολιτικό δηλητήριο".
Αν πάλι κάποιοι από αυτούς π.χ Θεοδωράκης, Θεοχαρόπουλος,Λυκούδης, Μπίστης κ.λ.π νομίζουν ότι είναι πολιτικοί καταλύτες, αν δεν είναι παραλογισμός, τότε είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο!!!
Αν σε κάποιους από αυτούς ο χώρος μας, ο χώρος του ΠΑΣΟΚ τους φαίνεται στενάχωρος, δύστροπος και απροσάρμοστος, ακόμα κι αν νομίζουν ότι στερήθηκαν δημόσια αξιώματα επειδή δεν πήγαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει καιρός, ο δρόμος είναι ανοικτός, ειτε θέλουν να πάνε με την Ν.Δ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και τέλος όλοι αυτοί ας σεβαστούν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, την λαϊκή του βάση, διότι αυτοί το κράτησαν και ζωντανό και όρθιο για να μπορούν σήμερα αυτοί να υπάρχουν πολιτικά, να κάνουν σχεδιασμούς και να παίρνουν δήθεν... πολιτικές πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση