GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σπαρακτικό μήνυμα της κόρης του Σουμάχερ για τα γενέθλιά του- ΦΩΤΟ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έκλεισε στις 3 Ιανουαρίου τα 49 και η κόρη του Τζίνα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο Instagram με τις ευχές της για τα γε...

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έκλεισε στις 3 Ιανουαρίου τα 49 και η κόρη του Τζίνα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο Instagram με τις ευχές της για τα γενέθλια του πατέρα της.
Η εικοσάχρονη Τζίνα έγραψε: «Χρόνια Πολλά στον καλύτερο πατέρα. Σε αγαπάμε» και στο τέλος πρόσθεσε το hashtag «keepfighting», δηλαδή «συνέχισε να μάχεσαι», καθώς ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από ένα σοβαρό ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων.

Η Τζίνα έγραψε τις ευχές της κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ. Η κόρη του πιο επιτυχημένου πιλότου στην ιστορία της Formula 1 είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα της ελεύθερης ιππασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση