GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! ΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ...ΑΦΩΝΙΑ η Όλγα Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη το πρωί στον ΣΚΑΪ. Τη ρωτάει ο Οικονόμου: εσείς συμφωνείτε με το νομοσχέδιο για την απεργία; Δεν απαντάει. Την ξαναρωτά...

Όλγα Κεφαλογιάννη το πρωί στον ΣΚΑΪ. Τη ρωτάει ο Οικονόμου: εσείς συμφωνείτε με το νομοσχέδιο για την απεργία; Δεν απαντάει. Την ξαναρωτάει. Λέει κάτι άσχετο. Την ρωτάει τρίτη φορά η συμπαρουσιάστρια του Οικονόμου (να με συμπαθάει που δεν θυμάμαι το όνομά της): είναι προς τη σωστή κατεύθυνση το νομοσχέδιο; Και απαντάει ασύντακτα από την τρομάρα της μην τυχόν και θίξει "εργασιακά δικαιώματα": το δικαίωμα της απεργίας είναι σεβαστό μπλα μπλα, αλλά από την άλλη, πρέπει να το δει κανείς οι συνθήκες είναι τέτοιες που να μην γίνεται κατάχρηση."

Άκου "Πρέπει να το δει κανείς"! Αυτό σε ρωτάνε, αν το είδε κανείς εκεί στην μεγάλη των κρατιστών σχολή. Μασούσε τα λόγια της μάλιστα για κάτι για το οποίο υπάρχει εκπεφρασμένη θέση της ΝΔ! (Από τα λίγα που έχει εκφραστεί η ΝΔ.) Όταν έχεις συνηθίσει μια ζωή να ξεγλυστράς, αυτή η τεχνογνωσία ενσωματώνεται ως αυτοματισμός στο κέντρο του εγκεφάλου που ελέγχει την ομιλία.

Αν η “Δημιουργία, ξανά!” ήταν κυβέρνηση, απεργία θα μπορούσε να κηρυχθεί με τις θετικές ψήφους του 50% + 1 των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και όχι μόνο των εγγεγραμμένων, όσοι και να είναι αυτοί. Και μόνον για εργασιακά θέματα που θα αφορούν σε καταχρηστικές συμπεριφορές της εργοδοσίας. Όχι κατά της... φτωχοποίησης ή της... παγκοσμιοποίησης. Παράνομη απεργία στο Δημόσιο θα σήμαινε άμεση απόλυση του εργαζόμενου χωρίς αποζημίωση. Θέλετε οι πολιτικοί να μιλούν σαν τον Τζήμερο ή σαν τις Κεφαλογιάννες; Ποιος πιστεύετε ότι θέλει και μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, η ΝΔ ή η «Δημιουργία, ξανά!»; Να μην ξεχνάμε ότι φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη ρύθμιση, με την πίεση της τρόικας, διότι δεν την έφερε ποτέ η ΝΔ παρά την πίεση της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση