GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας - ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και η Λαϊκή Ενότητα, έξω από συμβολαιογραφικό γ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και η Λαϊκή Ενότητα, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, όπου διεξήχθη ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.
Απέναντί τους βρέθηκε παρατεταγμένη μια διμοιρία των ΜΑΤ χωρίς πάντως να ακολουθήσουν επεισόδια.
Στο σημείο βρέθηκε και εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως μέσα στο επόμενο διάστημα τα μέλη του «κινήματος» θα αντιδράσουν έντονα και θα υπάρξουν μεγάλες κινητοποιήσεις.
Στο σημείο βρέθηκε επίσης και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης που σε ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Σήμερα κάτω και στα γύρω τετράγωνα από το συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε, ήταν παρατεταγμένες αναρίθμητες διμοιρίες ΜΑΤ για να αντιμετωπίσουν τον ειρηνικό «εσωτερικό εχθρό» και να μεθοδεύσουν την υλοποίηση ενός παράνομου και αδιαφανούς πλειστηριασμού. Είναι τραγικό ότι η συμβολαιογράφος, υπό την προστασία των ΜΑΤ, αρνήθηκε να δει μια επιτροπή που ήθελε να ζητήσει διευκρινίσεις και να καταθέσει τις αντιρρήσεις της».
Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση