GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος κληρικών: Θα πάμε στο συλλαλητήριο - Προσωπική η γνώμη του Αρχιεπισκόπου - ΒΙΝΤΕΟ

«Περιμένουμε να ακούσουμε την Διαρκή Ιερά Σύνοδο αλλά δεν περιμένουμε από κανέναν να μας δώσει άδεια να πούμε και τη δική μας γνώμη, σε μ...

«Περιμένουμε να ακούσουμε την Διαρκή Ιερά Σύνοδο αλλά δεν περιμένουμε από κανέναν να μας δώσει άδεια να πούμε και τη δική μας γνώμη, σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, πατέρας Γεώργιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο πατέρας Γεώργιος χαρακτήρισε προσωπική τη γνώμη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τα συλλαλητήρια και ξεκαθάρισε ότι όποια και αν είναι η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, που συνεδριάζει την Παρασκευή, οι κληρικοί θα δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Αθήνας μαζί με το λαό.
"Εμείς κάνουμε προτροπή, δεν κατευθύνουμε", πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος που συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα, αποφάσισε ότι «θα παραστεί τόσο στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα, όσο και σε κάθε αυθόρμητη και άνευ σκοπιμοτήτων και κατευθύνσεων δυναμική και σθεναρή αντίδραση του Λαού», κόντρα στις παραινέσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος πήρε αποστάσεις από τα συλλαλητήρια για την ονομασία των Σκοπίων.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση