GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαζάχος: Μας προβληματίζει η σεισμική δραστηριότητα στο Κιλκίς- ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «ταρακούνησε» το Κιλκίς, ενώ είχαν προηγηθεί κι άλλες μικρότερης έντασης. ...

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ «ταρακούνησε» το Κιλκίς, ενώ είχαν προηγηθεί κι άλλες μικρότερης έντασης.
Τον προβληματισμό του για τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, εξέφρασε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Καθηγητής Γεωφυσικής, Κωνσταντίνος Παπαζάχος.
"Η σεισμική ακολουθία έχει ξεκινήσει περίπου από τις 00:13 και είναι σε πλήρη εξέλιξη από χθες το βράδυ στην περιοχή μεταξύ Δοϊράνης και Κιλκίς. Δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως καθησυχαστικοί αυτή τη στιγμή, καθώς πρόκειται για μια περιοχή με ισχυρό σεισμικό δυναμικό. Ενώ το πιο πιθανό απ'όλα είναι ότι η ακολουθία θα σβήσει μέσα στα επόμενο 24ωρα, θα πρέπει αυτή τη στιγμή να κινηθούμε έχοντας στο μυαλό μας και το πιο δυσμενές σενάριο. Αυτή τη στιγμή επειδή δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κατηγορηματικά τη γένεση κάποιου πιο ισχυρού σεισμού", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση