GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά τα χρήματα θα πάρουν οι ομάδες που θα έχουν παίκτες στο Μουντιάλ

Από 7.083 ευρώ ακαθάριστα, θα πάρουν από την FIFA οι σύλλογοι για κάθε παίκτη τους που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας για κάθε μέρα...

Από 7.083 ευρώ ακαθάριστα, θα πάρουν από την FIFA οι σύλλογοι για κάθε παίκτη τους που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας για κάθε μέρα παρουσίας του στη διοργάνωση.
Αυτό προκύπτει, όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα "As", εάν διαιρεθεί το συνολικό ποσό που θα διανέμει η FIFA με τον αριθμό των παικτών και ημερών. Το συνολικό ακαθάριστο ποσό που θα διαθέσει η FIFA είναι 179 εκατ ευρώ, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν... μόλις 60 εκατ ευρώ.
Ο συνολικός αριθμός των παικτών που θα παρουσιαστούν με όλες τις εθνικές στην κορυφαία διοργάνωση είναι 736 (32 ομάδες με 23 παίκτες η καθεμιά), ενώ υπολογίστηκε ότι συνολικά θα απασχοληθούν 24.500 ημέρες, από τις δύο εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι έως την επόμενη που θα αποκλειστεί η εθνική τους.
Οι σύλλογοι θα χρειαστεί να καταθέσουν σχετική αίτηση. Η προθεσμία έληγε στις 30 Νοεμβρίου, αλλά δόθηκε παράταση έως τις 10 Ιανουαρίου.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση