GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Πρόεδρο του Ισραήλ συναντήθηκε ο Μητσοτάκης - Τι συζήτησαν - ΦΩΤΟ

Οι διμερείς και περιφερειακές σχέσεις συζητήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβ...

Οι διμερείς και περιφερειακές σχέσεις συζητήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, η οποία όπως υπογραμμίζει η ΝΔ, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, στη συνάντηση που διήρκεσε περί τα 45 λεπτά, τονίστηκε η προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.
Υπογραμμίστηκε η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.
Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε τις ανησυχίες μας για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο. Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση