Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 3o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

  Ο Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Επίδαυρο με τον “Πλούτο” του Μιλιβόγιεβιτς

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
  Πρώτος σε ενημέρωσα πως ο χαρισματικός Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς θα ανεβάσει το καλοκαίρι με το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο τον Πλούτο και πρώτος τώρα επανέρχομαι για να σου “προδώσω” πως πρωταγωνιστή του θα έχει τον εξαιρετικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που μετρά πολλές “νίκες”στον χώρο! Σούπερ η ιδέα του “παντρέματος”του εμπνευσμένου σκηνοθέτη και του άξιου πρωταγωνιστή. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον-το ραντεβού δίνεται Ιούλιο στο αργολικό θέατρο.Ιδού τι σημειώνει ο ίδιος ο Μιλιβόγιεβιτς για το καινούργιο του “στοίχημα”
  “Από τον καιρό του Αριστοφάνη ως τις μέρες μας, ο Πλούτος είναι ο πιο ισχυρός θεός του πλανήτη, η κινητήρια δύναμη των πάντων. Ο πλούτος σήμερα διανέμεται στον κόσμο έτσι ώστε οι 100 πιο πλούσιοι άνθρωποι να είναι πλουσιότεροι από το ήμισυ του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη. Είτε ο Πλούτος είναι τυφλός είτε βλέπει, ό,τι κι αν κάνει μοιάζει παντελώς αδιάφορο: οι πλούσιοι γίνονται όλο και πιο πλούσιοι, οι φτωχοί όλο και πιο φτωχοί”
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Επίδαυρο με τον “Πλούτο” του Μιλιβόγιεβιτς Rating: 5 Reviewed By: Press- gr