GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Συμφωνεί ο πρόεδρος της ΝΔ με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που είχε πει για «μικτή ονομασία»; - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό...

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό κάνοντας ειδική αναφορά σε μια δήλωση που είχε κάνει το 1994 ο αείμνηστος πρόεδρος του κόμματος, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως "είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία", υπογραμμίζοντας πως "εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία";», διερωτάται η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Και καταλήγει: «Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με “ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος”, όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός».
Στην ίδια ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού έχει συμπεριλάβει και τη σχετική δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για το Σκοπιανό.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση