GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "πιπεράτες" αποκαλύψεις μίας πορνοστάρ για τη σχέση της με τον Τραμπ - "Με συνέκρινε με την κόρη του"

Σε "πιπεράτες" αποκαλύψεις, προχώρησε μία πορνοστάρ, για τη σχέση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από μία δεκαε...

Σε "πιπεράτες" αποκαλύψεις, προχώρησε μία πορνοστάρ, για τη σχέση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν από μία δεκαετία.
"Μου είπε κάποτε, ότι είμαι όμορφη και έξυπνη σαν την κόρη του (Ιβάνκα)", θυμάται η Stormy Daniels. Προφανώς ο Τραμπ αναφερόταν στην Ιβάνκα, καθώς η άλλη κόρη του, η Τίφανι, ήταν μόνο 13 ετών το 2006.
Η φερόμενη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε στο τουρνουά γκολφ Edward Wood Tahoe στη Νεβάδα τον Ιούλιο του 2006. Αρκετούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου του Μπάρον, από τη Μελάνια Τραμπ.
Η 39χρονη πορνοστάρ περιέγραψε στο περιοδικό In Touch, την πρώτη της σεξουαλική συνάντηση με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία ως και την περιέγραψε «τίποτα τρελό». Παραδέχτηκε ότι έκαναν σεξ χωρίς προστασία.
«Ήταν μια στάση. Τι θα περίμενες από κάποιον στην ηλικία του; Στην πραγματικότητα δεν ξέρω καν γιατί το έκανα. Αλλά θυμάμαι ότι ενώ κάναμε σεξ του είπα «σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις». Και τότε θυμάμαι να σκέφτομαι ότι αν το έκανε θα μου έδινε πολλά».
Θυμάται πως ο Ντόναλντ Τραμπ την μπέρδεψε με πόρνη και την καλούσε κάθε 10 μέρες. «Είτε είσαι θαυμάστριά του ή όχι, που δεν ήμουν ποτέ, πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι αρκετά συναρπαστικός».
Είχαν συστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ σε όλους στο τουρνουά γκολφ αλλά εκείνος κοίταζε την Stormy Daniels και στο τέλος έφυγαν για άλλο σημείο με το ίδιο καρτ. Όταν πήγε αργότερα στο booth από την εταιρεία Wicked που εργαζόταν η Daniels αντάλλαξαν κινητά και φωτογραφήθηκαν μαζί.
«Με ρώτησε αν ήθελα να φάμε μαζί εκείνη τη νύχτα και του είπα «ναι, φυσικά». «Ποιος θα έχανε την ευκαιρία να μιλήσει με κάποιον τόσο συναρπαστικό άνθρωπο; Δεν ήθελα να γίνω ζευγάρι μαζί του ή κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Όταν πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε την υποδέχτηκε ο σωματοφύλακας του Αμερικανού Προέδρου, Keit Schiller που έφυγε από τον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο. Εκεί, βρήκε τον Τραμπ να φορά πυτζάμες στον καναπέ και να βλέπει τηλεόραση. Του έκανε πλάκα πως θέλει να θυμίζει το αφεντικό του Playboy Hugh Hefner.
Οι πιπεράτες λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν και σχόλια για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Τραμπ, δημοσιεύτηκαν μετά το ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα της Wall Street Journal ότι ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν του Τραμπ έδωσε τον Οκτώβριο του 2016 ποσό 130.000 δολαρίων στην πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα.
Ωστόσο, η συνέντευξη, που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά χθες, είχε παραχωρηθεί το 2011, πριν από τη συμφωνία που έκανε η Ντάνιελς με τον δικηγόρο του Τραμπ.
Πηγή: Dailymail, nypost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση