GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βραδιά... Μοράν στην ΑΕΚ

To «αρχοντικό» στιλ του Ερίκ Μοράν ήταν το μοναδικό στοιχείο που μένει ως ανάμνηση από τη ρεβάνς ΑΕΚ-Παναιτωλικός (1-0 με σκόρερ τον Λόπε...

To «αρχοντικό» στιλ του Ερίκ Μοράν ήταν το μοναδικό στοιχείο που μένει ως ανάμνηση από τη ρεβάνς ΑΕΚ-Παναιτωλικός (1-0 με σκόρερ τον Λόπες στο 65΄) για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.
Ένα ματς που είχε τελειώσει πριν... αρχίσει, αφού το 0-4 του Αγρινίου είχε οριστικοποιήσει την πρόκριση της Ένωσης στους προημιτελικούς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Ετσι, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο ντεμπούτο του 26χρονου μέσου.
Ο Μοράν φάνηκε πως είναι παίκτης με την ικανότητα να ηρεμεί το παιχνίδι, έχει εξαιρετική αίσθηση του γηπέδου με «50άρα» μπαλιά που αποτελεί πολυτέλεια. Γενικά ήταν άψογος, αλλά φυσικά δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο το αποψινό ματς, καθώς η πίεση ήταν υποτυπώδης και ο αντίπαλος (λογικά) νωχελικός.
Ωστόσο, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που δημιούργησε τη σημαντικότερη ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Μπάρκα να εξουδετερώνει το τετ-α-τετ του Ντίας που προέκυψε από λάθος του Βράνιες.
Οι δύο ομάδες «έψαξαν» το γκολ και το πέτυχε τελικά η ΑΕΚ. Προς τέρψη των «συγγενών και φίλων» (περίπου 2.000 άτομα) που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, μετά από υπέροχο συνδυασμό των δύο νεοσύλλεκτων.
Ο Μοράν έκανε τη «μεγάλη» μπαλιά και ο Σοτζέι Μασούντ την ασίστ πάνω στην κίνηση, για να σκοράρει ο Λόπες. O Πορτογάλος ζει... πρωτόγνωρες στιγμές στην Ελλάδα, καθώς είχε πετύχει όλα κι όλα τρία γκολ στην καριέρα του.
Σήμερα σκόραρε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες με την ΑΕΚ, αφού το έκανε και στο ματς του Αγρινίου το περασμένο Σάββατο. Έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η συμβατική υποχρέωση και η Ένωση περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας για να μάθει τον αντίπαλό της στους «8».
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κίτρινες: Αϊντάρεβιτς - Μαρινάκης, Γιαννιώτης
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Φελίπε Ουφάνο) : Μπάρκας, Γκάλο (80΄ Γιούσης), Βράνιες (70΄ Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Λόπες, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ (76΄ Αραούχο), Κλωναρίδης, Γιακουμάκης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Μιχαηλίδης): Κουσιάδης (9΄λ.τρ. Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46΄ Μάρκος Πάουλο), Κλέζιο, Ρόσα (70΄ Μοράρ), Βασιλούδης, Ντίας.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση