GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελευταία ανάρτηση του Στεφανάκου για τα "ανθρώπινα θηρία που σκοτώνουν απλά γιατί μπορούν"

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, τον οποίο οι δράστες γάζωσαν με 29 σφαίρες. Ο 57χρονος πρώ...

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, τον οποίο οι δράστες γάζωσαν με 29 σφαίρες.
Ο 57χρονος πρώην βαρυποινίτης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο χώρο της νύχτας τις τελευταίες δεκαετίες, πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γενναίος, ψυχάρα !! Ούτε τρελός ούτε μεθυσμένος, απλώς είναι χορτάτα τα λιοντάρια επίσης δεν είναι σε οίστρο και σαφώς τα … θηρία …δεν έχουν εκείνα τα (ανθρώπινα ) χαρακτηριστικά που σκοτώνουν απλά γιατί μπορούν!!!»
Δείτε την ανάρτηση:

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, σε αυτό φαίνεται ο Βασίλης Στεφανάκος να μιλάει στο τηλέφωνο και να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του.
Εκείνη τη στιγμή, φτάνει ένα άτομο, το οποίο φοράει κράνος, και από τη θέση του συνοδηγού πυροβολεί εναντίον του και τον σκοτώνει.
Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, ανεβαίνει στη μηχανή που τον περίμενε και μαζί με τον συνεργό του εξαφανίζονται.
Η μηχανή είχε κλαπεί στην Ηλιούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση