GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το διαζύγιο, η Ρωσίδα πρώην σύζυγος γιου διπλωμάτη, η έρευνα σε σπίτι στο Χαλάνδρι και τα...πανάκριβα έργα τέχνης

Ακόμη και η ρωσική Ιντερπόλ ενημερώθηκε για τη σύλληψη μιας γυναίκας από τη Ρωσία στο Χαλάνδρι. Κι αυτό, γιατί στο διαμέρισμα στο οποίο δ...

Ακόμη και η ρωσική Ιντερπόλ ενημερώθηκε για τη σύλληψη μιας γυναίκας από τη Ρωσία στο Χαλάνδρι. Κι αυτό, γιατί στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε εντοπίστηκαν πίνακες μεγάλης αξίας του Ανατόλι Ζβέρεφ, ενός από τους σημαντικότερους Ρώσους ζωγράφους του 20ου αιώνα.
Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του γιου πρώην διπλωμάτη στη πρώην Σοβιετική Ένωση, ο οποίος ήταν γνωστός συλλέκτης έργων τέχνης Ρώσων καλλιτεχνών. Ο καταγγέλλων είχε παντρευτεί μια γυναίκα από τη Ρωσία, με την οποία χώρισαν στη συνέχεια. Μετά το διαζύγιο, ο γιος του πρώην διπλωμάτη κατήγγειλε ότι η πρώην σύζυγός του είχε αρπάξει πίνακες, μεγάλης αξίας οι οποίοι περιλαμβάνονταν στη συλλογή που είχε δημιουργήσει ο πατέρας του.
Μετά τη μήνυση για υπεξαίρεση που κατέθεσε, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της πρώην συζύγου από τη Ρωσία στο Χαλάνδι , όπου εντοπίστηκαν 18 πίνακες του Ανατόλι Ζβέρεφ.
Από την ελληνική αστυνομία ενημερώθηκε η Ιντερπόλ και από εκεί οι ρωσικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση