GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πιο γελοίοι λόγοι για να καλέσεις ασθενοφόρο - ΒΙΝΤΕΟ

Το έργο των ανθρώπων που δουλεύουν για την Άμεση Βοήθεια είναι πολύ σοβαρό και πολύ σημαντικό, καθώς τις περισσότερες φορές καλούνται να ...

Το έργο των ανθρώπων που δουλεύουν για την Άμεση Βοήθεια είναι πολύ σοβαρό και πολύ σημαντικό, καθώς τις περισσότερες φορές καλούνται να διαχειριστούν θέματα ζωής και θανάτου. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα μίας κλήσης στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Στη Βρετανία, είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας αναγκάστηκε να κάνει ολόκληρη καμπάνια για να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να μην καλεί την άμεση βοήθεια (στον αριθμό 999) για ψύλλου πήδημα, παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.
Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

Με αφορμή αυτή την καμπάνια, δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικές από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις που το κοινό κάλεσε την Άμεση Βοήθεια για θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς της, εμποδίζοντας ασφαλώς το έργο της στη διαχείριση των πολύ σοβαρών θεμάτων που είναι της αρμοδιότητά της.
Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
-Μία γυναίκα κάλεσε το 999 για να ρωτήσει τι πρέπει να κάνει με τα σπασμένα αυγά που άφησε για μία ολόκληρη νύχτα στο ψυγείο.
- Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν καλέσει επειδή δεν άκουσαν το ξυπνητήρι τους και ήθελαν ένα περιπολικό να τους μεταφέρει σε κάποιο αεροδρόμιο για να μην χάσουν την πτήση τους.
-Μία γυναίκα κάλεσε το 999 για να καταγγείλει έναν κλόουν που πουλούσε μπαλόνια σε δρόμο του Λονδίνου έναντι 5 λιρών το ένα, ενώ οι άλλοι κλόουν τα πουλούν πολύ χαμηλότερα.
- Πολλοί έχουν καλέσει επειδή έχει ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης στο αυτοκίνητό τους.
- Ένας άνδρας φώναξε την Άμεση Βοήθεια για να κάνει ανάνηψη σε ένα περιστέρι.
-Ένας άλλος ζήτησε από τα 999 να του καλέσει ένα ταξί γιατί δεν είχε μονάδες στο κινητό του.
-Ένας άνδρας ζήτησε βοήθεια επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από τον πολύ χορό.
-Ένας άλλος πήρε να μάθει για τον καιρό.
-Μέλη του προσωπικού ενός οίκου ευγηρίας κάλεσαν το 999 για να ζητήσουν μία συνέντευξη για δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση