GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε έναν μήνα η απόφαση για τη ΣΕΚΑΠ

Σε έναν μήνα από σήμερα, εντός του Φεβρουαρίου, αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής για την αίτηση αναστολής, την...

Σε έναν μήνα από σήμερα, εντός του Φεβρουαρίου, αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής για την αίτηση αναστολής, την οποία κατέθεσε η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ κατά των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, που κίνησε το Τελωνείο της Ξάνθης, με αφορμή τις εξελίξεις σε υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων του 2009.
Για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας μίλησαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές από τους κύκλους της ΣΕΚΑΠ, υπενθυμίζοντας ότι η αίτηση αναστολής συζητήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή στη διαδικασία -για πρώτη φορά- και των εργαζομένων.
Στο πλαίσιο της σημερινής διαδικασίας, η ΣΕΚΑΠ ζήτησε για ακόμη μία φορά την παύση όλων των μέτρων σε βάρος της, υποστηρίζοντας -κατά τις ίδιες πηγές- ότι «η διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος επιτυγχάνεται με τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της καπνοβιομηχανίας στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση