GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η συνταξιούχος για την οποία εισέβαλε ο Ρουβίκωνας στην εφορία Παγκρατίου- ΒΙΝΤΕΟ

Η συνταξιούχος που οφείλει 4.798 ευρώ, και για την οποία έκανε την επιδρομή ο Ρουβίκωνας στην εφορία Παγκρατίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ...

Η συνταξιούχος που οφείλει 4.798 ευρώ, και για την οποία έκανε την επιδρομή ο Ρουβίκωνας στην εφορία Παγκρατίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν είναι κακοπληρωτής αλλά δεν έχει χρήματα για να πληρώσει.
Η κατάσχεση του σπιτιού της συνταξιούχου προχωρά για χρέος 4.798 ευρώ στην εφορία. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 51τμ, στην περιοχή του Ζωγράφου, το οποίο όπως δήλωσε είχε αγοράσει με δάνειο που έχει αποπληρώσει.
"Μου ήρθε κατασχετήριο, γιατί δεν είχα δώσει τον ΕΝΦΙΑ, είχα άλλες δύο δόσεις, και για κάτι λίγα καθυστερούμενα που είχα αφήσει στην εφορία... Δεν έχω να πληρώσω, αν είχα δεν θα ήμουν εδώ θα ήμουν στο χωριό μου... Δούλευα πολλά χρόνια και παίρνω μία σύνταξη, αλλά δεν μου φτάνουν για να πληρώνω. Δεν είμαι κακοπληρωτής. Έχω και ένα παιδί άνεργο. Πήγα για ρύθμιση στην εφορία και μου είπαν ότι περιμένουν κάποιο νομοσχέδιο" είπε η συνταξιούχος.
"Δεν υπάρχουν τα χρήματα, παίρνω 880 ευρώ... Μου ζητούν να δώσω 400 ευρώ, πού να τα βρω;" διερωτήθηκε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση