GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΥΡΓΟΣ του Σαμαρά καταδικάστηκε για "παθητική δωροδοκία"...

Ένοχος για παθητική δωροδοκία κρίθηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Σαμαρά Γιάννης Μιχελάκης, στον οπο...

Ένοχος για παθητική δωροδοκία κρίθηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Σαμαρά Γιάννης Μιχελάκης, στον οποίο το τριμελές πλημμελειοδικείο επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετή αναστολή.
Μαζί του στο εδώλιο και ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης, ο οποίος καταδικάςτηκε για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο επιχειρηματίας έδωσε 7.000 στον πρώην βουλευτή προκειμένου να υποβάλλει ερώτηςη στη βουλή- στο πλαίςιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου- υπέρ του Α. Πάλλη. Στους δύο κατηγορουμένους αναγνωρίσθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
Απολογούμενος ο Γ. Μιχελάκης αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ο οποιοδήποτε μπορεί να γράφει κάπου ένα ποσό και το όνομα ενός πολίτη δίπλα, και μετά να λέει ό,τι θέλει.
"Εγω πήρα την ερώτηση του συναδέλφου μου την οποία ο Πάλλης θεωρούσε στημένη από τον Ρέστη και την συνέχισα. Έχει λογική να έλαβα χρήματα από αυτό; Αφού έπροκειτο για ερώτηση που την θεωρούσε σε βάρος του”.
Το έγγραφο είχε βρεθεί στο σπίτι του Α. Πάλλη, όπου αναφερόταν το όνομα του κ. Μιχελάκη και δίπλα ο αριμός 7.000, καθώς και η σχετική ερώτηση στη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση