GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: Δεν μπορεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να στηρίζει άλλη γραμμή από αυτή της κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα Πάνου Καμμένου στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εφόσον διατηρήσει τις ενστάσεις του στην απόφαση της κυβέρνησης στο Σκοπιαν...

Θέμα Πάνου Καμμένου στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εφόσον διατηρήσει τις ενστάσεις του στην απόφαση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό έθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.
«Όταν θα φτάσει στη Βουλή μετά τη συνεννόηση με τους γείτονες και θα έρθει η πρόταση για λύση, η κυβέρνηση πρέπει να εμφανιστεί με μια γραμμή και για να έχει η κυβέρνηση μια γραμμή, νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρχει υπουργός Εθνικής Άμυνας που να στηρίζει άλλη γραμμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.
«Δεν μπορεί ο υπουργός Άμυνας να λέει άλλα πράγματα» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη «Χ2» στο Action24.
Ο κ. Παπαδόπουλος στον απόηχο της σφοδρής επίθεσης του Δημήτρη Καμμένου σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ ασκούν κριτική στη στάση των ΑΝΕΛ για το θέμα των Σκοπίων, παραδέχθηκε ότι με τους ΑΝΕΛ τους χωρίζουν πολλά και σε θέματα δικαιωμάτων, αλλά και στο μεγάλο αυτό εθνικό πρόβλημα.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρό θέμα μεταξύ ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό και έχει πρόβλημα όποιος δεν το βλέπει.
Δείτε το βίντεο από το Action 24:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση