Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

  Δήμος Κω: Μετατρέπουν σε χωματερή το λιμάνι μας, για να μην χαλάσουν το «ντεκόρ» Τσίπρα-Καμμένου στην Κάλυμνο

  Η επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου στην Κάλυμνο ενόψει των Θεοφανίων προκαλεί, ήδη, αντιδράσεις.
  Συγκεκριμένα, ο δήμος Κω εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλοντας τη μεταφορά δεσμευμένου τουρκικού πλοίου από το λιμάνι της Καλύμνου σε αυτό της Κω αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «για να δημιουργηθεί σωστό ντεκόρ για την επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου στην Κάλυμνο, το λιμάνι της Κω μετατρέπεται σε χωματερή».
  «Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
  Η ανακοίνωση από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω
  «Το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή»
  «Κάποιοι θεωρούν την Κω ως μία μόνιμη χωματερή.
  Σήμερα με απόλυτα αυταρχικό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Κω και του Λιμενικού Ταμείου μεταφέρεται δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω.
  Παρά την αντίθεσή μας, παρά την επίκληση κάθε λογικού επιχειρήματος. Επιβάλλουν τις αποφάσεις τους μέσω των κρατικών οργάνων.
  Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω.
  Με τη διαφορά ότι το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή.
  Το λιμάνι της Κω είναι πύλη εισόδου και τουριστικός προορισμός για όσους το έχουν ξεχάσει.
  Υπενθυμίζουμε ότι το Λιμενικό Ταμείο με πολύ μεγάλο κόπο και δικές του δαπάνες καθάρισε το λιμάνι της Κω από τα ναυάγια των δουλεμπορικών σκαφών που κάποιοι επέβαλαν να παραμένουν στο λιμάνι της Κω με αποτέλεσμα να βυθιστούν.
  Προκαλεί εντύπωση ο αυταρχισμός και η καθεστωτική λογική με την οποία λειτουργούν ορισμένοι. Επιδιώκουν να δημιουργηθούν εντάσεις και επεισόδια και συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στην Κω».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Δήμος Κω: Μετατρέπουν σε χωματερή το λιμάνι μας, για να μην χαλάσουν το «ντεκόρ» Τσίπρα-Καμμένου στην Κάλυμνο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr