GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντί να πάει στην κηδεία της μητέρας της, προτίμησε να κλέψει το χρηματοκιβώτιο της - ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ συνελήφθη, επειδή αντί να πάει στην κηδεία της μητέρας της, προτίμησε να διαρρήξει το σπίτι της θα...

Μία γυναίκα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ συνελήφθη, επειδή αντί να πάει στην κηδεία της μητέρας της, προτίμησε να διαρρήξει το σπίτι της θανούσης για να κλέψει το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε ακριβά αντικείμενα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η διάρρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της κηδείας και το χρηματοκιβώτιο περιείχε αντικείμενα αξίας 90.000 δολαρίων.
Ο Diron Conyers, 27 ετών, κατηγορείται ότι βοήθησε την 30χρονη Alice Davenport στο σχέδιο της. Σύμφωνα με τις αρχές, ο αρραβωνιαστικός της νεκρής παρατήρησε ότι κάτι είχε συμβεί, όταν επέστρεψε στο σπίτι από την κηδεία. Η πόρτα της κρεβατοκάμαρας είχε ζημιές, ενώ έλειπε το χρηματοκιβώτιο. Η μητέρα είχε διώξει την 30χρονη από το σπίτι, λόγω του εθισμού της με τα ναρκωτικά και της παραβατικής της συμπεριφοράς.

Πηγή: foxnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση