GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια σύγκρουση στη Βουλή για την κάλυψη του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ

Ανέβηκαν οι τόνοι το μεσημέρι της Τρίτης στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή με αφορμή την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ στον τ...

Ανέβηκαν οι τόνοι το μεσημέρι της Τρίτης στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή με αφορμή την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ στον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε από την ΕΡΤ το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής.
Το ζήτημα έθεσε πρώτος ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος κατηγόρησε την ΕΡΤ ότι απέκρυψε το «τεράστιο παγκόσμιο γεγονός» του συλλαλητηρίου. Σε ανάλογο τόνο ο γαλάζιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, χαρακτήρισε «μεγαλειώδη» τη διαδήλωση και άσκησε κριτική στην ΕΡΤ 3 για τη μη ζωντανή κάλυψή της.
Στους βουλευτές της ΝΔ απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σημειώνοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ 3 λειτουργεί αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Σε πολύ πιο σκληρό τόνο απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος ο οποίος τόνισε ότι η ΕΡΤ έκανε αυτό που έπρεπε. Αντέτεινε δε στους βουλευτές της ΝΔ ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ και δεν μετέδιδε τίποτα.
«Το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ λειτουργεί ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει μαύρο» είπε ο κ. Σκουρολιάκος.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση