GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Μάρτιο τα ραβασάκια με τον συμψηφισμό των ασφαλιστικών εισφορών

Στα ειδοποιητήρια των εισφορών ΕΦΚΑ Φεβρουαρίου 2018, τα οποία θα είναι πληρωτέα μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου, αναμένεται να εμφαν...

Στα ειδοποιητήρια των εισφορών ΕΦΚΑ Φεβρουαρίου 2018, τα οποία θα είναι πληρωτέα μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Μαρτίου, αναμένεται να εμφανιστεί ο μεγάλος συμψηφισμός των εισφορών των μη μισθωτών για το 2017.
Η εκκαθάριση με το δηλωθέν εισόδημα του 2016 δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, κυρίως επειδή πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή μιας πολύπλοκης διαδικασίας, γεγονός που απαιτεί περισσότερο χρόνο, όπως λέγεται από αρμόδιες πηγές. Συνεπώς ο μεγάλος συμψηφισμός των εισφορών, ανάμεσα στα εισοδήματα του 2015 και του 2016, διαδικασία η οποία αφορά τις εισφορές για 1,4 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, αναμένεται να εμφανιστεί στα μεθεπόμενα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ.
Τα αμέσως επόμενα ειδοποιητήρια, δηλαδή αυτά του Ιανουαρίου 2018, τα οποία θα είναι πληρωτέα μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα έχουν ενσωματώσει τον νέο τρόπο υπολογισμού (με τις εισφορές του προηγούμενου έτους και επί του 85% της βάσης υπολογισμού) αλλά δεν θα έχουν συμψηφισμούς.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση