GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι γίνονται ταινία

Τα όργια στις βίλες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα θρυλικά μπούνγκα μπούνγκα πάρτι και οι συναναστροφές του με τις γυναίκες είναι το επίκεντ...

Τα όργια στις βίλες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα θρυλικά μπούνγκα μπούνγκα πάρτι και οι συναναστροφές του με τις γυναίκες είναι το επίκεντρο της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο, «Loro».
Για κάθε πολιτικό ηγέτη, μία ταινία επικεντρωμένη στον ίδιο και τα σεξουαλικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται, θα ήταν εφιάλτης. Πόσο μάλλον σε μία χρονική στιγμή που το κίνημα #metoo έχει ανοίξει τα στόματα εκατοντάδων κακοποιημένων γυναικών ανά τον πλανήτη.
Η εταιρεία διανομής της ταινίας στην Ιταλία, η Universal Pictures, αρνήθηκε να αποκαλύψει αν η ταινία θα βγει στις αίθουσες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 4ης Μαρτίου, στην οποία ο «καβαλιέρε» φιλοδοξεί να κάνει το πολιτικό του come back. Ακόμη και αν δεν το κάνει, τα νέα για την κυκλοφορία της ταινίας έχουν ήδη κυκλοφορήσει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μπορεί να αποτελέσει την «ταφόπλακα» στην πολιτική καριέρα του 81χρονου Μπερλουσκόνι που βαρύνεται ήδη με σοβαρές κατηγορίες, αλλά και καταδίκες.
Πηγή πληροφοριών: Politico

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση