GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι φλερτάρει ο Μπραντ Πιτ

Μετά το πολυσυζητημένο του διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Διάφορα δημοσιεύματα, ...

Μετά το πολυσυζητημένο του διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.
Διάφορα δημοσιεύματα, θέλουν τον αστέρα του Χόλιγουντ να είναι ζευγάρι εδώ με την πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, ενώ πριν από λίγους μήνες του είχαν "χρεώσει" σχέση με την 21χρονη Βρετανίδα ηθοποιό, Έλα Παρνέλ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι του γοητευτικού ηθοποιού του αρέσει να φλερτάρει τις γυναίκες. Μάλιστα, όταν το κάνει, δεν τον λένε «Μπραντ», αλλά... «Ουίλιαμ».
Στην προσοχή των συντακτών της Page Six επέπεσε ότι ο Πιτ, φλερτάροντας με μια γυναίκα στο Coffee Commissary στο Λος Άντζελες, συστήθηκε ως «Ουίλιαμ».
«Έφτασε με μοτοσικλέτα, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν και δερμάτινο» είπε το «μάτι» της Page Six. Έπιασε κουβέντα με μια ξανθιά: «Παραήταν ζωηρή κι έμοιαζε με την Κέιτ Μπόσγουορθ, αλλά δεν ήταν αυτή» διευκρίνισε.
Όταν η ξανθιά είπε «Με λένε Λίντια», ο Πιτ «έδωσε το χέρι, λέγοντας "Hi, I'm William". "Ω, μοιάζεις με κάποιον Μπράντλεϊ" απάντησε αυτή. Κι αυτός είπε "Εντάξει, αυτό είναι το μεσαίο όνομά μου", και χαμογέλασε, και της έκλεισε το μάτι».
Ενθουσιασμένη, η Λίντια είπε «"χάρηκα που σε γνώρισα, Μπράντλεϊ... ε, Ουίλιαμ, εννοώ". Αυτός γέλασε μ' αυτό που είχε πει, και καβάλησε τη μηχανή του» συμπλήρωσε την αναφορά το «μάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση