GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α για τις επιθέσεις κατά τεχνικών και δημοσιογράφων στο σημείο της δολοφονίας Στεφανάκου

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α) καταδικάζει σε ανακοίνωση της, τις επιθέσεις από αγνώστους, που δέχθηκαν τεχνικ...

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α) καταδικάζει σε ανακοίνωση της, τις επιθέσεις από αγνώστους, που δέχθηκαν τεχνικοί και δημοσιογράφοι οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, στο Χαϊδάρι.
Μάλιστα, η Ένωση ζητά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να διεξάγει άμεσα έρευνα, προκειμένου να καταλογιστούν οι ευθύνες.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της E.T.I.T.A. καταδικάζει τις επιθέσεις κατά τεχνικών και δημοσιογράφων οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, από αγνώστους. Επίσης καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν σε απόσταση λίγων μέτρων από τον τόπο που διαδραματίστηκαν τα περιστατικά. Και αυτό γιατί σε όλα τα περιστατικά παρέμειναν παντελώς απαθείς και αδιάφοροι. Στην περίπτωση μάλιστα του τεχνικού που χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο, όταν αυτός πλησίασε τις αστυνομικές δυνάμεις για βοήθεια, ένας από τους αστυνομικούς σε αυστηρό ύφος του είπε την φράση “τι θέλεις εδώ ρε;”
Ζητάμε λοιπόν από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να διεξάγει αμέσως έρευνα, να καταλογίσει τις ευθύνες και να μας απαντήσει για τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν εναντίον των συναδέλφων μας.
Εντύπωση μας προκαλεί επίσης πως το συγκεκριμένο σοβαρότατο θέμα προβλήθηκε από όλα τα κανάλια εκτός από το STAR. Την στιγμή κατά την οποία, μια μέρα πριν είχε προβληθεί περιστατικό συναδέλφου που σπρώχτηκε και εξυβρίστηκε από δημόσιο λειτουργό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση