GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλη η αλήθεια - Γιατί απομακρύνθηκε ο Λεμονής και γιατί ο Ολυμπιακός πήρε το ρίσκο με τον Γκαρσία

Δύο αποφάσεις για τον Ολυμπιακό. Η μία έχει να κάνει με την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή. Η δεύτερη με την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία. Και...

Δύο αποφάσεις για τον Ολυμπιακό. Η μία έχει να κάνει με την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή. Η δεύτερη με την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία. Και οι δύο κινήσεις προετοιμάστηκαν τον τελευταίο καιρό και στηρίχτηκαν σε συγκεκριμένα γεγονότα.
Η απόφαση περί αντικατάστασης του Τάκη Λεμονή ελήφθη για συγκεκριμένους λόγους. Πειθαρχικά παραπτώματα και κάποιες κινήσεις που δεν άρεσαν οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση. Κινήσεις που για κάποιους μοιάζουν με λεπτομέρειες όπως αυτό που έκανε με τον Βούκοβιτς. Ο Λεμονής είχε στην αποστολή τον Σέρβο στα Χανιά, στο Κύπελλο με τον Πλατανιά και τον έβαλε στο τελευταίο πεντάλεπτο.
Το κυριότερο είναι ότι ο Λεμονής έδειχνε ότι δεν μπορούσε να επιβληθεί στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος σε κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το ξέσπασμα του Μάριν στην Κέρκυρα, η αποχώρηση του Σεμπά στο ημίχρονο του αγώνα με την Γιουβέντους, αλλά και οι αντιδράσεις του Τζούρτζεβιτς μετά τον αγώνα με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο ήταν ορισμένα περιστατικά που δεν πέρασαν απαρατήρητα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι για όλα αυτά ενημερώθηκε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και ο Όσκαρ Γκαρσία. Προφανώς για να γνωρίζει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει. Ουσιαστικά οι παίκτες θα περάσουν εκ νέου από εξετάσεις. Κι αυτό διότι για τον Γκαρσία τα πάντα φαίνονται στην καθημερινότητα στην προπόνηση. Το έχουν αυτό άλλωστε οι Ίβηρες.
Η επιλογή του Ισπανού έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του Βαλβέρδε κι αυτό μετρά πολύ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ίσως αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σύστημα (σ.σ. του αρέσει άλλωστε το 4-4-2 και το 4-3-3).
Το πολύ θετικό για τον Γκαρσία είναι ότι έχει ξαναπεράσει την πίεση του πρωταθλητισμού και έχει αποδείξει ότι ξέρει να αντεπεξέρχεται και να βγαίνει στο τέλος νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση