GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φράγκος: Ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση - Θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, ...

Ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.
O κ. Φράγκος έστειλε μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους γείτονές μας, ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας.
«Θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, τελείωσαν αυτά. Θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Φράγκος είπε ότι η σημερινή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται χωρίς κομματικές ταμπέλες και μακριά από χρωματισμούς και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να διεξάγει δημοψήφισμα «για να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός εάν πρέπει θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων».
Έστειλε επίσης μήνυμα τους Σκοπιανούς να γκρεμίσουν τα «αγάλματα- τερατουργήματα» που έχουν στηθεί στη γειτονική χώρα, αλλά και να αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου τους που έχει ονομαστεί «Μέγας Αλέξανδρος». Ζήτησε τέλος να δοθεί λύση «στο θέμα της αιρετικής σχησματικής εκκλησίας».
Ο κ. Φράγκος επιτέθηκε κατά του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς και πρότεινε ένα έκτο όνομα για την ονομασία των Σκοπίων, το Monkey Macedonia (μαϊμού Μακεδονία).
Έκλεισε δε την ομιλία του, σημειώνοντας: «Θα μας βρουν μπροστά τους με ότι σημαίνει αυτό, μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες του Συντάγματος και της πραγματικής Δημοκρατίας. Φωνή λαού, οργή θεού».
Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: thestival.gr

1 σχόλιο

  1. H Μακεδονία είναι Ελληνική;;λένε τα στράτα ,,και καλά ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ είναι Ελληνική το νερό είναι ελληνικό;;τα αεροδρόμια είναι Ελληνικά;; το νόμισμα μας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΌ η ενεργεία μας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΉ;; Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΈΧΕΙ στα σκόπια την μεγαλύτερη βάση της στα Βαλκάνια ΤΗΝ ΒΑΣΗ CAMP BONDSTEEL η οποία φαίνεται από το διάστημα σαν το σινικό τοίχος..Το εσωτερικό της οδικό δίκτυο έχει μήκος 25 χλμ. Είναι η πρώτη διακρατική βάση στην στρατιωτική ιστορία καθώς εκτείνεται και επεκτείνεται ταυτόχρονα στο έδαφος δύο ανεξάρτητων κρατών, της π.γ.δ.Μ. και του Κοσόβου.

    Στην Ελλάδα ήταν άγνωστη μέχρι τις αρχές του 2008 καθώς τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ παρασιωπούσαν την ύπαρξή της για λόγους προπαγανδιστικής σκοπιμότητας εξ αιτίας του Σκοπιανού.

    Γιά όσους δεν γνωρίζουν ΑΜΒΟ σημαίνει Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil. Πρόκειται για Αμερικανικό κονσόρτσιουμ κατασκευής ενεργειακών διαύλων με έδρα τo Τέξας. Ο πετρελαιαγωγός ΑΜΒΟ θα συνοδεύεται παράλληλα από την λεγόμενη παρα-Εγνατία οδό, έναν οδικό άξονα που θα συνδέσει την Μαύρη Θάλασσα με την Αδρατική μέσω π.γ.δ.Μ.

    Σήμερα η Κροατία, η Βοσνία και το Κόσοβο είναι κράτη-πελάτες των ΗΠΑ. Αλλά για την Ουάσινγκτον η διαδικασία αποικιοποίησης των Βαλκανίων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

    Εμπόδιο στο δρόμο των ΗΠΑ για την επίτευξη πλήρους κυριαρχίας στην περιοχή στέκονται η Σερβία και η Ρωσία.Οι αμερικανικοί δεν έχουν καμιά φερεγγυότητα ως προς τους αλυτρωτισμούς τον αλβανων, Βουλγάρων, Σκοπιανων, τούρκων, και η αμερικανικοί μας κοροϊδεύουν και πάλι όπως μας έχωσαν και στο ΔΝΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση