GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοστόμου - Κοντογεώργη και τον χειμώνα με τον Θεοδωρόπουλο

...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ότι οι εξαιρετικοί Γιώργος Χρυσοστόμου- Νάντια Κοντογεώργη θα «παντρέψουν» τις δυνάμεις τους και θεατρικά μετά το γερό τηλεοπτικό τους «πάντρεμα» στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στις υποσχόμενες «Θεσμοφοριάζουσες» που θα παρουσιάσει στην Επίδαυρο ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος το ξέρεις! Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι ο ... δαιμόνιος δημιουργός τους «έκλεισε» και για τον χειμώνα να συμπρωταγωνιστήσουν στο εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» του Σάιμον Στέφενς, που «τα έσπασε» στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και τιμήθηκε με επτά βραβεία Ολιβιέ.

Ήρωές του έχει τον Κρίστοφερ, ένα νεαρό αγόρι, μαθηματική ευφυία που πάσχει από μια μορφή αυτισμού και ζει με τον πατέρα του που έχει περιορισμένες γνώσεις και που από ανάγκη υποκαθιστά την απούσα μαμά του -η οποία αποτελεί το μεγάλο αίνιγμα- και τη Σάιμπον, την δασκάλα του Κρίστοφερ και alter ego του... κάποιο βράδυ, ο Κρίστοφερ βρίσκει το σκύλο μιας γειτόνισσάς του νεκρό με μια τσουγκράνα καρφωμένη στα πλευρά του. Τότε, με απόλυτη όσο και απροσδόκητη υπευθυνότητα, σοβαρότητα και μεθοδικότητα και παρά την αντίθετη εντολή του πατέρα του, ο Κρίστοφερ ξεκινά μια έρευνα για να ανακαλύψει «Ποιος Σκότωσε το Σκύλο τα Μεσάνυχτα». Στην ουσία, αυτό που αναζητά και που, εν τέλει βρίσκει είναι η κρυμμένη αλήθεια όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση