GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό - Στο επίκεντρο το πολυνομοσχέδιο

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα συνεδριάσει αύριο, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στις 10:30, το Υπουργικό Συμβούλιο. Η συνεδρ...

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα συνεδριάσει αύριο, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στις 10:30, το Υπουργικό Συμβούλιο.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Βουλής.
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα, η ψήφιση του οποίου αποτελεί τον τελευταίο «σταθμό» για το κλείσιμο της γ' αξιολόγησης, δεδομένου του Eurogroup που συνεδριάζει στις 22 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν του πολυνομοσχεδίου, στην ατζέντα της συζήτησης στο υπουργικό συμβούλιο θα τεθεί και ο προγραμματισμός του κυβερνητικού έργου για την επόμενη μέρα, μετά την αξιολόγηση.
Πηγή: enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση