GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή που δημοσιογράφος τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Orient News δείχνει τον επικεφαλής του γραφείου της στη Δαμασκό, να πέφτει τραυματισμένος κατά τη διά...

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Orient News δείχνει τον επικεφαλής του γραφείου της στη Δαμασκό, να πέφτει τραυματισμένος κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ.
Στο βίντεο, ο δημοσιογράφος Yaman al-Sayed μιλάει σε ένα μικρόφωνο σε έναν γκρίζο δρόμο που καλύπτεται από θραύσματα στη νοτιοδυτική πόλη Irbin, ανατολικά της Δαμασκού, την Τρίτη. Ο Sayed κόβεται, ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος και η κάμερα πέφτει ξαφνικά.
Το επόμενο πράγμα που βλέπει ο θεατής είναι ότι ο Sayed να μεταφέρεται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με αίμα στο μέτωπό του, στη μύτη του και στο αριστερό του μάτι.
Στην αρχή δεν είναι σαφές πόσο σοβαρά είναι τα τραύματά του, αλλά μέχρι το τέλος του βίντεο, ο Sayed λέει στην κάμερα: "Ευτυχώς, είμαι καλά... και ο Θεός πρόθυμος, θα συνεχίσουμε να αναφέρουμε τα νέα μέχρι το καθεστώς Assad και όλοι του οι υποστηρικτές να πέσουν". Σε μια συνέντευξη την Πέμπτη, ο Sayed είπε ότι ένα θραύσμα από μια κοντινή έκρηξη τον χτύπησε. Είπε ότι χρειάστηκε 50 ράμματα στο κεφάλι του και χειρουργική επέμβαση για ένα σπασμένο πόδι.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση