GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσε τον θείο του για μια θέση πάρκινγκ στην Μάνη

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μάνης είχε προκαλέσει η ιστορία ενός 49χρονου που σκότωσε τον θείο του μπροστά στα μάτια του γιου και του...


Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μάνης είχε προκαλέσει η ιστορία ενός 49χρονου που σκότωσε τον θείο του μπροστά στα μάτια του γιου και του εξαδέλφου του δράστη. Ο 49χρονος καταδικάστηκε σήμερα από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο στην Καλαμάτα σε ισόβια κάθειρξη και 4 χρόνια.
Τον Απρίλιο του 2013 ο 49χρονος από τις Καλλονιές Ανατολικής Μάνης, που τον Απρίλιο του 2013 σκότωσε το θείο του και τραυμάτισε τα ξαδέλφια του με καραμπίνα για μια θέση πάρκινγκ. Παρά την κατάθεση ψυχιάτρου, ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από μια μορφή σχιζοφρένειας που δεν θυμίζει σε τίποτα το στερεότυπο που πολλοί έχουν στο μυαλό τους, το δικαστήριο δεν δέχτηκε το αίτημα για την αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού.
Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης με πρόθεση στη θεία και την 6χρονη τότε κορούλα του ξαδέλφου του.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο καταδικασθείς τσακώθηκε άσχημα με τα ξαδέλφια του γιατί διεκδικούσαν μία θέση στάθμευσης στη Μάνη. Την ημέρα που σκότωσε τον θείο του και τραυμάτισε τα ξαδέλφια του με κυνηγετική καραμπίνα, είχε τρεις φορές λογοφέρει με τον έναν ξάδελφό του, γιατί έπιανε τη θέση πάρκινγκ μπροστά στο σπίτι του και τον εμπόδιζε να φύγει.
Τα σπίτια τους είναι δίπλα-δίπλα και όταν η κατάσταση αγρίεψε και ο κατηγορούμενος έστρεψε την καραμπίνα στον ξάδελφό του, μπήκε στη μέση ο 65χρονος πατέρας του και θείος του δράστη. Η αυτοθυσία του γλίτωσε από το θάνατο το γιο του, αλλά ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα.
Πηγή πληροφοριών: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση