GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνω-κάτω η Άρση Βαρών - Ο Πύρρος Δήμας, ο αδελφός του και το "ξήλωμα" του Λεωνίδη

Αναταραχή στην Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα μέσω email τα στελέχη της ΕΟΑΒ, ενημερώθηκαν ...

Αναταραχή στην Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα μέσω email τα στελέχη της ΕΟΑΒ, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πύρρο Δήμα, σχετικά με την «καθαίρεση» από τη θέση του εθνικού προπονητή του Βαλέριου Λεωνίδη. Ενώ ερωτηματικά εγείρονται και στο άκουσμα του αντικαταστάτη του αφού είναι μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στο χώρο του αθλήματος.
Πρόκειται για τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, προπονητή του Πανελληνίου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός το 1997 όταν σε τηλεοπτική εκπομπή είχε καταγγείλει ότι ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Ιακώβου χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους αθλητές. Αργότερα ανακάλεσε και τις τελευταίες δεκαετίες απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.
Παράλληλα, ο Πύρρος Δήμας, διόρισε ως βοηθό του εθνικού προπονητή τον αδελφό του Οδυσσέα, ο οποίος εργαζόταν στον Μίλωνα.
Στον Λεωνίδη ανακοινώθηκε ότι μετατίθεται στον τομέα της ανάπτυξης. Αρνητική αίσθηση αφήνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το ύφος με το οποίο απευθύνεται ο Πύρρος Δήμας στον πάλαι ποτέ «συμπαίκτη του» στην Dream Team της Άρσης Βαρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση