GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ! ΧΑΜΟΣ από αντιδράσεις για την Μπέττυ Μπαζιάνα...

George Athanatios Tsoukaladakis    Είχαμε μία Γεωργία Σαμαρά, μία Νατάσα Καραμανλή, μία Δάφνη Σημίτη. Γυναίκες και σύζυγοι πρωθυπουργών...

George Athanatios Tsoukaladakis  
Είχαμε μία Γεωργία Σαμαρά, μία Νατάσα Καραμανλή, μία Δάφνη Σημίτη.
Γυναίκες και σύζυγοι πρωθυπουργών με Γ κεφαλαίο.
Που ξέρανε ακριβώς πως να σταθούν, να ανεβάζουν το θεσμό του πρωθυπουργού και κυρίως να μην πολιτικολογούν με χυδαίο τρόπο.
Τώρα έχουμε ένα αριστερό ταγάρι που μας λέει πως πήρανε την κυβέρνηση τα συντρόφια της αλλά όχι και την εξουσία, ενώ μας βγάζει όλους τρελούς πως ο αλέξης της λέει αλήθειες.
What we pull.

Βασιλης Πολυχρονης
"Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση,όχι την εξουσία",μας πληροφορεί η Περιστέρα (εκείνη πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχεί...για την πανεπιστημιακή θέση,την πήρε με τροπολογία που μόνο το όνομα της δεν ανέφερε).
Μάλιστα.Είναι πια πασιφανές πως...αρκετά οικόσιτα έχουν μείνει ακόμα αδιόριστα κι αυτό το επισημαίνει με τον τρόπο της η πρωθυπουργική σύντροφος!!!😬😎🤓🤥


Όταν "θάμπωσε" η προσωπικότητα του Κωστάκη του Καραμανλή,οι images makers "ανέβαζαν" στο προσκήνιο τη Νατάσα,όταν κατέρρεε η δημοτικότητα του Σαμαρά "ανακάλυπταν" τη σύζυγο του και το...φιλανθρωπικό της έργο.Τώρα...διαβάζω στο ρεπορτάζ:"Μεγάλη συνέντευξη της Περιστέρας Μπαζιάνα την Παρασκευή στην Εφ.Συν.".
Πόσο ίδιοι είστε,πόσο ρουτινιάρικα επαναλαμβάνεστε,πως καταλαβαίνετε πως πλησιάζει η κατάρρευση και ψάχνετε "σανίδα σωτηρίας" στο έτερον ήμισυ!!!

Maria Daliani
Η Μπαζιάνα, γνωστή στους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ κι ως 'κόκκινη Μπέτυ' ήταν αυτή που θα εμπόδιζε τον Τσίπρα να ξεφύγει από την γραμμή του τέλους των μνημονίων και της λιτότητας. Μετά ήρθε η σούπα με τις μορχέλες στου Πούτιν, το στράπλες δαντελωτό στο Πεκίνο, οι καυγάδες για να μην την φωτογραφίσουν στην Αγκάλη και στην Σχολή Χίλλ που πήγε τα παιδιά της, η μεγάλη τύχη που της χαμογέλασε και βρέθηκε μέσω περιφερειακού πανεπιστημίου στο ΕΜΠ, κλπ κλπ Τώρα σε μια δύσκολη πολιτική στιγμή καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει , καθώς έχει ήδη περάσει πάνω από το μισό της θητείας της, εμφανίζεται ως good wife να κάνει ότι έκαναν και άλλες 'πρώτες' κυρίες στο παρελθόν -πλην της Δάφνης Σημίτη και της Γεωργίας Σαμαρά- να πουλήσει λίγο πολιτικό λάιφ στάιλ για να πασπαλίσει την εικόνα του συζύγου της με καλές προθέσεις

Constantino Korikis
Το ζήτημα της Περιστέρας θεωρώ ότι θα πρέπει να το δούμε από την ψυχιατρική πλευρά. Είναι αδύνατον να παραδεχτείς ότι έχεις παντρευτεί έναν από τους μεγαλύτερους ψεύτες της ιστορίας. Αν το παραδεχτείς , θα πρέπει σαν γυναίκα να αμφισβητείς και οτιδήποτε έχει πει ο Τσίπρας κατά τη διάρκειά της σχέσης σου

Harris Kodopoulos
Μας δουλεύει η Μπαζιάνα.
"Είδατε πλούσιο συριζαίο"
Και τα σπίτια, τα εκατομμύρια στο εξωτερικό, οι βίλες, τα κότερα?

Nikos Roussis

Για να δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτή η Περιστέρα η Μπαζιάνα, που κάποτε κοίταγε σαν ξερολούκουμο τον μπόντιγκαρντ, είχε δηλώσει εκνευρισμένη πως δεν γουστάρει τις αμερικανιές αλλά ξεσκίσθηκε να πηγαινοέρχεται στις ΗΠΑ, και είχε επίσης δηλώσει πως δεν είναι πρέπον να χτυπάνε αυτήν για να βλάψουν τον άντρα της.
Ολοι οι ένθερμοι οπαδοί της ισότητας ανδρών και γυναικών συμφώνησαν με την γενναιότητα της μανταμίτσας αλλά, μόλις χθες, μας τα χάλασε γιατί, με συνέντευξη της στην «Εφημερίδα των Ασυντάκτων», ανέλαβε το δυσάρεστο καθήκον να πείσει το σανοφάγο πόπολο ότι ο σύζυξ δεν είναι ψεύτης και δεν εξαπάτησε κανέναν.
Ως τι άραγε ομίλησε?
Ως σύζυγος πρωθυπουργού, ως αστεφάνωτη με δύο παιδιά και με διπλά ονόματα, ως πολιτικό όν, που αποφάσισε ΤΩΡΑ να σπάσει την σιωπή της και να ξεσπάσει ή ως ευεργετηθείσα τα μαλα από τον σύζυγο, για ν’ αποκτήσει τον ρόλο της καθηγήτριας και να πάει και στην …Χονολουλού?
Η Βικιπίντια μας πληροφορεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι πρόκειται για μία κωλόβλαχα που γεννήθηκε στους Σοφάδες της Καρδίτσας, ότι ο πατέρας της (που δεν τον έχουμε δεί ποτέ) ήταν παλιό στέλεχος του ΚΚΕ και ότι η ίδια, από τα μαθητικά της χρόνια, έγινε μέλος της ΚΝΕ.
Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, όπου ήταν συμμαθητές στο ίδιο τμήμα. Συνέχισαν να είναι συμμαθητές και στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, όπου πρωταγωνίστησαν στο μεγάλο κίνημα μαθητικών καταλήψεων ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αμφότεροι ήταν μέλη της ΚΝΕ και μέλη του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου (ο Τσίπρας πρόεδρος).
Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο και παρέμεινε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, συμμετέχοντας σε ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη εφαρμογής τηλεϊατρικής του ΟΤΕ και ξεκινώντας διδακτορική διατριβή. Ήρθε όμως σε ρήξη με τον επιβλέποντα καθηγητή της, Δημήτριο Λυμπερόπουλο, τον οποίο κατηγόρησε ότι ιδιοποιήθηκε την πνευματική της εργασία και υπεξαίρεσε αμοιβές της, προσφεύγοντας το 2003 στη Δικαιοσύνη, από την οποία δικαιώθηκε, με δικηγόρο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, αποζημιώθηκε με το ποσό των 30.000 ευρώ. Αργότερα, ο Λυμπερόπουλος υποστήριξε πως, προσέφυγε στο Εφετείο Πατρών κατά της πρωτόδικης απόφασης, το οποίο εν τέλει τον δικαίωσε και υποχρέωσε τη Μπαζιάνα να του καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 8.000 ευρώ για τη συκοφαντική δυσφήμιση που εκείνος υπέστη.
Έλαβε το διδακτορικό της δίπλωμα το 2008 από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής της ήταν «Αρχιτεκτονικές Ελέγχου και Τεχνικές Μετάδοσης για τη Βελτιστοποίηση της Απόδοσης Οπτικών WDM Δικτύων».
Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διδάσκει τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία.
Με τον Αλέξη Τσίπρα έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Φοίβο - Παύλο (2010) και τον Ορφέα - Ερνέστο (2012).
Πολύ «μαγικά» και προπαντός …αμερικάνικα δεν μοιάζουν όλα αυτά ρε κουκούμαυλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση