GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλεισμό των ΑΝΕΛ από τα προεδρεία των επιτροπών της Βουλής καταγγέλλει ο Δημήτρης Καμμένος

Αποκλεισμό των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τα προεδρεία των επιτροπών της Βουλής καταγγέλλει ο Δημήτρης Καμμένος. Ο κ. Καμμένο...

Αποκλεισμό των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τα προεδρεία των επιτροπών της Βουλής καταγγέλλει ο Δημήτρης Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος ήταν από το 2015 αντιπρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων, ωστόσο στις νέες αρχαιρεσίες τη θέση του πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας.
«Κλαίω κάθε φορά που οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αντίσταση στο πρόσωπό μου» σχολίασε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται ότι στα Προεδρεία των επιτροπών δεν συμμετέχει και κανείς άλλος βουλευτής των ΑΝΕΛ , παρότι η άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων της πλειοψηφίας, προέβλεπε ότι σε κάθε τριμελές προεδρείο (πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, γραμματέας) θα υπήρχε και ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση