GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πυρά" κατά της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν: Γιατί την αποκαλούν "Μαρία Αντουανέτα"

"Πυρά" δέχεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν. Οι επικριτές της την κατηγορούν ότι συμπεριφέρεται σαν τη "Βασίλ...

"Πυρά" δέχεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν. Οι επικριτές της την κατηγορούν ότι συμπεριφέρεται σαν τη "Βασίλισσα της Γαλλίας" όπως αναφέρει η Daily Mail.
Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο αυτή την εβδομάδα η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν επέμεινε ότι θα περπατάει στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ Μακρόν, αντί να τον ακολουθεί όπως επιβάλλει η παράδοση.
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επιτέθηκαν συγκρίνοντάς την με την Μαρία Αντουανέττα, την τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας πριν από την Γαλλική Επανάσταση.
Ωστόσο εκείνη δεν δείχνει να επηρεάζεται από την κριτική καθώς υποδέχτηκε χαμογελαστή την σύζυγο του Τούρκου Προέδρου, Εμινέ Ερντογάν στα Ηλύσια πριν από τη συνάντηση των συζύγων τους.
Μαζί φωτογραφήθηκαν στα σκαλιά του Μεγάρου λίγο πριν οι σύζυγοί τους δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.
Πολλοί ήταν εξάλλου εκείνοι που σχολίασαν την εμφάνιση της κυρίας Μακρόν ως πολύ πρόχειρη: μπλέιζερ με κάθετες κόκκινες και λευκές ρίγες και πράσινους ώμους, λευκό πουκάμισο, μαύρο στενό παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση