GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την επίθεση που δέχθηκε και τα νομοσχέδια που δεν διάβαζε αλλά... ψήφιζε μίλησε ο Ζουράρις

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε χθες, από μάδα ατόμων κατά τη διάρ...

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε χθες, από μάδα ατόμων κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.
Πιθανολογώ πως ήταν κάτι φασισταριά- χωρίς να είμαι σίγουρος- καθώς το συμβάν έγινε όταν έφευγε μερίδα ακροδεξιών στοιχείων. Ήμουν τρεισήμισι ώρες εκεί, πριν την επίθεση", τόνισε ο κ. Ζουράρις, στο περιθώριο της ομιλίας του σε ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ρωτήθηκε για τη διαδικασία ψηφοφορίας των νομοσχεδίων και απάντησε πως δεν διάβαζε συχνά τα νομοσχέδια παρόλα αυτά τα ψήφιζε.
"Δεν διάβαζα συχνά τα νομοσχέδια. Κάποια ήταν 600 σελίδες και είχαμε μόνο 2- 2,5 ώρες. Παρ όλα αυτά τα ψήφιζα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση