GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τις δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Σεργιανόπουλο – Τι απαντά η ηθοποιός

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε από μια δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. «Ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος, ευγενικ...

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε από μια δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.
«Ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος, ευγενικός, λιγομίλητος, προβληματικός. Βέβαια, έδειχνε σημάδια για τα διάφορα θέματα που είχε. Ήταν 09:25, κοιμόμουν και είχα το τηλέφωνο δίπλα μου. Χτύπησε, το σήκωσα και μου λένε “κυρία Παπαδήμα, από την ΕΡΤ, θέλαμε να μας πείτε δύο λόγια για τον κύριο Σεργιανόπουλο”. Λέω “τι να σας πω;”. Μου λένε αυτό κι αυτό… Και γύρισα και είπα ότι “εντάξει παιδιά, αυτό ήθελε να πάθει, αυτό έπαθε”. Απ’ ότι έμαθα προσπάθησαν άτομα να τον βοηθήσουν, αλλά δεν ήθελε», είχε δηλώσει η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή “Όλα Καλά” του «Μακεδονία TV».

Τα όσα είπε προκάλεσαν αντιδράσεις, με την ηθοποιό να απαντά στους επικριτές της με νέες δηλώσεις.
«Τι να πω… Εξεπλάγην! Γιατί αυτό το είχα πει τότε που έγινε το γεγονός. Και θεωρώ ότι είναι πολύ περίεργο να μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει “φύγει” και με έναν τέτοιο τρόπο. Αυτό το είπα τότε, το ξαναείπα πάλι τώρα. Το είπα περίεργα κι εγώ; Υπάρχουν κι άλλα πράγματα από τη συνέντευξη που θα μπορούσαν να συζητηθούν. Μου κάνει εντύπωση που συζητήθηκε αυτό.
Το είπα με πολύ καλή διάθεση, ότι άμα δεν περνάς καλά και θες να “φύγεις”, νικάς τη ζωή με τον θάνατό σου. Νομίζω ότι πρέπει να ακούμε τα πράγματα έτσι όπως λέγονται και από κάποιους ανθρώπους που έχουν δείξει και μια πορεία. Το θεωρώ κουτό όλο αυτό που έγινε. Σέβομαι αυτόν τον άνθρωπο, τον αγάπησα και τον πόνεσα», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Πηγή: zappit.gr / gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση