GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονική κακοκαιρία: Τεράστιο κύμα "κατάπιε" ζευγάρι Ισπανών

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τετάρτη ένα ζευγάρι Ισπανών όταν ένα τεράστιο κύμα τους παρέσυρε την ώρα που περπατούσαν στην προβλήτα που ενώνε...

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τετάρτη ένα ζευγάρι Ισπανών όταν ένα τεράστιο κύμα τους παρέσυρε την ώρα που περπατούσαν στην προβλήτα που ενώνει τα παραθαλάσσια χωριά Ντέβα και Μότρικο, στην επαρχία Γκιπούσκοα της Χώρας των Βάσκων.
"Το ζευγάρι βρισκόταν στην προβλήτα και προσέγγισαν το νερό για να δουν από κοντά τα κύματα, όταν ένα εξ αυτών τους παρέσυρε", ανακοίνωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Βιτόρια, την πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων. Ο άνδρας ήταν ηλικίας 67 ετών, ενώ η ηλικία της γυναίκας δεν έχει διευκρινιστεί. Ένα τρίτο άτομο, που πήδηξε στο νερό για να τους βοηθήσει ευτυχώς σώθηκε.
Οι ακτές της βόρειας Ισπανίας βρίσκονται σε κατάσταση πορτοκαλί συναγερμού εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας που σαρώνει την περιοχή. Κύματα ύψους 5 έως 6 μέτρων αναμένεται να πλήξουν τις ακτές και οι αρχές προειδοποίησαν τους πολίτες να μην προσεγγίζουν τις ακτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση