GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ισχυρίζεται η μητέρα του μωρού που βρέθηκε μόνο του μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που εντοπίστηκε μόνο του...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής, είναι εκείνη που το πήγε στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Παίδων και η μητέρα του. Η 35χρονη, όπως είπε στην αστυνομία έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα.
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού, ηλικίας ενός έτους, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις μπήκαν στο χώρο οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα. Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση