GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΠΕΛΥΣΑΝ εργαζόμενους από το (ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ) "Κόκκινο"...

Υψώθηκαν «μαύρα πανιά» στον ραδιοσταθμό Κόκκινο, για μία ακόμη φορά. Η ημέρα άρχισε με απολύσεις. Η διοίκηση του ραδιοσταθμού καλούσε από...

Υψώθηκαν «μαύρα πανιά» στον ραδιοσταθμό Κόκκινο, για μία ακόμη φορά. Η ημέρα άρχισε με απολύσεις. Η διοίκηση του ραδιοσταθμού καλούσε από το πρωί (Πέμπτης 18 Ιανουαρίου) εργαζόμενους και τους γνωστοποιούσε την απόφαση της για διακοπή τής συνεργασίας τους.
Αρχικώς ειδοποιήθηκαν εκείνοι που είχαν προσφύγει στην επιθεώρηση Εργασίας και μέχρι νωρίς το απόγευμα, είχαν απολυθεί τρεις εργαζόμενοι, οι Γιάννης Αθανασίου και Αλέξανδρος Ζέρβας από το ραδιόφωνο και η Ελένη Ηλιοπούλου από την ιστοσελίδα του Κόκκινου.
Η αντίδραση των σωματείων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ, ΕΠΗΕΑ) ήταν άμεση και εκδηλώθηκε με κατ αρχήν 4ωρη στάση εργασίας.
Οι απολύσεις αυτές φαίνεται να ήρθαν σαν επακόλουθο της απόφασης των εργαζομένων στην γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη με την οποία αντέκρουσαν την απαίτηση του σταθμού για μείωση 20% επί των αποδοχών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση