GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Καλαμάτα - Τον "γάζωσε" μόλις του... άνοιξε την πόρτα

Προσωπικές διαφορές φαίνεται να όπλισαν το χέρι ενός 63χρονου, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε 66χρονο και στη συνέχεια ...

Προσωπικές διαφορές φαίνεται να όπλισαν το χέρι ενός 63χρονου, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε 66χρονο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει.
Ο 63χρονος πήγε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του 66χρονου στην περιοχή Ξηροκάμπι Καλαμάτας. Μόλις εκείνος άνοιξε την πόρτα στον 63χρονο, δέχθηκε πυροβολισμό με κυνηγετικό όπλο και τραυματίστηκε στην κοιλιά, τον θώρακα και το δεξί του χέρι.
Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται. Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, ενημερώθηκε η Αστυνομία κι έπειτα από έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας συνελήφθη ο 63χρονος σε αγροικία στην περιοχή Μεσσοποτάμου.
Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 23 φυσίγγια. Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Όσο για τα αίτια του αιματηρού περιστατικού, αποδίδονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση