GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρή βρέθηκε Ελληνίδα ζωγράφος στο Λονγκ Άιλαντ!

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Εστία Ζαφειράκη στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ στις ΗΠΑ, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της. Οι Αρχές δεν έχουν ...

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Εστία Ζαφειράκη στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ στις ΗΠΑ, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της.
Οι Αρχές δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστή την αιτία του θανάτου της, ωστόσο δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κάποιας επίθεσης.
Μάλιστα , έχει γίνει σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να προβεί σε δωρεά για την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για τη μεταφορά της σορού της άτυχης 37χρονης στο Ρέθυμνο. Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν συλλεχθεί περίπου 17.000 δολλάρια από το σύνολο των 20.000 δολλαρίων που έχει τεθεί ως στόχος.

Μεταξύ των εταιρειών για τις οποίες είχε δημιουργήσει σχέδια ήταν και η Alma Bank και ο Ελληνοαμερικάνικος Σύλλογος Επαγγελματιών Γυναικών (AGAPW).
Είχε σπουδάσει Επικοινωνία και Γραφικές Τέχνες στο διεθνώς αναγνωρισμένο Pratt Institute στη Νέα Υόρκη καθώς και από το Κολλέγιο Βακάλο στην Αθήνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας» η Εστία Ζαφειράκη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της.
Οι Αρχές επικοινώνησαν με τους συγγενείς της στην Κρήτη, ενημερώνοντας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας τις αδερφές της, Ρούλα και Γεωργία Ζαφειράκη. Η κηδεία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.
Η Ζαφειράκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης το 1980, έμενε στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν ως εικαστικός καλλιτέχνης.
Το τελευταίο μήνυμά της στο twitter ήταν μία εικόνα που έγραφε: “Αν η ζωή δεν έχει τα πάνω και τα κάτω της, τότε σημαίνει ότι είσαι νεκρός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση