Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

  Τι λέει ο Σκανδαλίδης για το Σκοπιανό...

  Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
  "Ο τρόπος που συμπεριφέρονται σε ένα τέτοιο εθνικό θέμα, το οποίο πέρασε από 40 κύματα για να φτάσει κάπου να καταλήξει στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και ενιαία χρήση, όταν ολόκληρη η πολιτική ζωή της χώρας πέρασε από την διελκυστίνδα αντιπαραθέσεων και αντιθέσεων και δημιουργήθηκε ένα κλίμα τόσα χρόνια. Θα έπρεπε η κυβέρνηση... δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε σε μια λογική ακόμη μια φορά να δημιουργούμε εσωτερικές τριβές για λόγους μικροκομματικούς πάνω σε ένα τέτοιο θέμα" δήλωσε ο κ. Σκανδαλίδης.
  "Η θέση ότι ο κ. Καμμένος δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο είναι και λίγο παραπλανητική, αλλά η ουσία είναι άλλη, η ουσία είναι ότι και η κυβέρνηση παίζει με το εσωτερικό της ΝΔ προφανώς και γι' αυτό παίζει προεκλογικά με το θέμα. Είναι μια αμφίπλευρη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θέματος" συμπλήρωσε.
  "Κανένας από τους αρχηγούς των κομμάτων δεν ξέρει τι έχει συζητήσει η κυβέρνηση, τι συζητάει, που βρίσκεται η διαπραγμάτευση. Δεν μπορούσε να κάνει μια κίνηση η κυβέρνηση να ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων που βρίσκεται το θέμα;" τόνισε.
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τι λέει ο Σκανδαλίδης για το Σκοπιανό... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr