GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το... τερμάτισε διαιτητής στη Γαλλία - Έκανε τάκλιν σε παίκτη και μετά τον απέβαλε - ΒΙΝΤΕΟ

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Ναντ, για την 20η αγωνιστική, όμως στην εκπνοή του ματς διαδραματίστηκε ένα πρωτόγνωρο και απ...

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Ναντ, για την 20η αγωνιστική, όμως στην εκπνοή του ματς διαδραματίστηκε ένα πρωτόγνωρο και απίστευτο σκηνικό.
Ο Ντιέγκο Κάρλος της Ναντ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, για τον απλούστατο λόγο πως έριξε τον διαιτητή Τόνι Σαπρόν, ο οποίος είναι το πρόσωπο της ημέρας στα ΜΜΕ της Γαλλίας για την αδιανόητη κίνηση που έκανε προς τον Κάρλος.
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των καναρινιών, έτρεχε προς την άμυνά του για να προλάβει μία επίθεση των Παριζιάνων, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποφύγει τον διαιτητή, που κινούνταν δίπλα του.
Συγκεκριμένα ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος, ο Κάρλος έκοψε ταχύτητα πίσω του για να μην τον χτυπήσει κι ο Σαπρόν έξαλλος του έκανε τάκλιν, σε μια φάση που πέρασε στην ιστορία του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Ο Ντιέγκο Κάρλος τον κοιτούσε απορημένος, αλλά η απορία του έγινε οργή, όταν ο Σαπρόν του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω του, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να αποβληθεί!
«Ο διαιτητής μου είπε πως απέβαλε τον Κάρλος γιατί θεώρησε πως τον έριξε επίτηδες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Ο Ντιέγκο με διαβεβαίωσε πως δεν είχε πρόθεση και θα κάνουμε ένσταση στην ομοσπονδία για να διαγράψουμε την κόκκινη κάρτα», τόνισε μετά το ματς ο πρόεδρος της Ναντ Βαλντεμάρ Κίτα.
Δείτε την απίστευτη φάση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση