GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο Λονδίνο- Διαρροή αερίου σε κεντρική συνοικία - ΦΩΤΟ

Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι εκκένωσαν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ένα ξενοδοχείο στο West End του Λονδίνου λόγω διαρροής...


Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι εκκένωσαν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ένα ξενοδοχείο στο West End του Λονδίνου λόγω διαρροής αερίου.
Περίπου 1.450 άτομα απομακρύνθηκαν από την περιοχή, όταν εντοπίστηκε η διαρροή στην οδό Craven, λίγο έξω από το Strand, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της πρωτεύουσας.

Οι δρόμοι στην περιοχή έχουν κλείσει, απειλώντας να προκαλέσουν κουμφούζιο τις ώρες αιχμής. Η αστυνομία δήλωσε ότι συνεργάζεται με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες και τις αρμόδιες εταιρίες για την αντιμετώπιση της διαρροής.
Στο twitter οι αρχές ανέφεραν πως το κλείσιμο των δρόμων είναι μια προφύλαξη για το κοινό και τους οδηγούς, τους οποίος συμβουλεύουμε να να αποφύγουν την περιοχή αυτή τη στιγμή".

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση