GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γκάλης έγινε ντοκιμαντέρ στην Ισπανία

Η διεθνής αναγνώριση στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη... μεταφέρθηκε στην Ισπανία αφού οι Ίβηρες θα παρουσιάσουν ντοκιμαντέρ για τη συμμετοχή ...

Η διεθνής αναγνώριση στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη... μεταφέρθηκε στην Ισπανία αφού οι Ίβηρες θα παρουσιάσουν ντοκιμαντέρ για τη συμμετοχή του «Γκάνγκστερ» στην διαδρομή Camino de Santiago!
Η διαδρομή του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα είναι η πορεία, δια μέσου πολλών πόλεων της Ευρώπης, του προσκυνήματος στον Καθεδρικό Ναό του Σαντιάγο ντε Κομποστέλα στη Γαλικία της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου βρίσκονται θαμμένα τα ιερά λείψανα του Αποστόλου Ιακώβου.
Τον περασμένο Απρίλιο, λοιπόν, ο Γκάλης διαδέχθηκε τους Τέρι Πόρτερ και Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν σε αυτή τη διαδρομή, δείγμα της τεράστιας αναγνώρισης και του σεβασμού που χαίρει ο «Γκάνγκστερ». Την επόμενη Πέμπτη θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ από την συμμετοχή του Γκάλη με τίτλο: «Νίκος Γκάλης: Η διαδρομή τελειώνει στο Ομπραντόιρο».
Μεταξύ άλλων, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα μοιράζεται την εμπειρία και τις εντυπώσεις του σε αυτή την πολύ σημαντική παράδοση για τους Ίβηρες.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση