GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστάσεις του Βούτση από τον Καμμένο: Όχι σε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το όνομα των Σκοπίων ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ξεκαθαρίζοντας ότι οι προϋποθέσει...

Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το όνομα των Σκοπίων ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ξεκαθαρίζοντας ότι οι προϋποθέσεις για την επίλυση του προβλήματος θα διαμορφωθούν στη Βουλή.
Σε συζήτηση με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας, ο κ. Βούτσης δεν απέκλεισε να υπάρξουν εξελίξεις πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούνιο.
«Εργάζονται όλοι αυτοί που θέλουν, αλλά και όσοι δεν θέλουν λύση», είπε ακόμη ο πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος, ο κ. Βούτσης απάντησε κατηγορηματικά: «Όχι, όχι, όχι», σημειώνοντας ότι το Σκοπιανό θα έχει επίκεντρο τη Βουλή.
Ως προς την χρονική συγκυρία για την επίλυση του προβλήματος, ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε, ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια», συμπληρώνοντας ότι «ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο».
«Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους, βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη ΦΥΡΟΜ για να μην υπάρξει λύση. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση