GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντετριμμένη η αδελφή της Αποστολίας Ζώη - " Έφυγε ο πατερούλης μου - Λύγισε ο σούπερ ήρωας μου"

Έφυγε χθες από τη ζωή ο πατέρας της Αποστολίας Ζώη, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η Αποστολία Ζώη του είχε, τεράστια αδυναμία...

Έφυγε χθες από τη ζωή ο πατέρας της Αποστολίας Ζώη, έπειτα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η Αποστολία Ζώη του είχε, τεράστια αδυναμία, ενώ σε αυτόν αφιέρωσε τη μεγάλη της νίκη στο Nomads.
Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook, η αδερφή της τραγουδίστριας, Σίσσυ, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα τους:
"Έφυγε ο πατερούλης μου απόψε μετά από αγώνα ζωής κι αναμέτρησης με τον καρκίνο …Πάλεψε όσο κανένας …Έτσι άλλωστε είχε μάθει από μικρός..Από γενιά που μοχθούσε για να επιβιώσει..με χρυσά χεράκια που έβγαλαν με ιδρώτα και αξιοσύνη το μεροκάματο …περήφανος,αξιοπρεπέστατος ,δουλευτάρας, δεν πρόσβαλε κανένα με την παρουσία του…μια ζωή υπόδειγμα και καλός άνθρωπος..
Λύγισε ο σούπερ ήρωας μου…αυτός που πίστευα πως και στην έρημο να ήμασταν θα έβρισκε τρόπο να επιβιώσουμε... Έφυγε αθόρυβα ήσυχα και αξιοπρεπέστατα ,όπως ακριβώς έζησε …ένας τζέντλεμαν κι ένας περήφανος έξυπνος άντρας..
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου πατερούλη μου!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση