GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Δεν δεχόμαστε τη λέξη Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ

Την άποψη ότι «η πολυετής ολιγωρία των ελληνικών κυβερνήσεων για το Σκοπιανό, κουβέντες κάποιων όπως "να δώσουμε το όνομα και σε 10 ...

Την άποψη ότι «η πολυετής ολιγωρία των ελληνικών κυβερνήσεων για το Σκοπιανό, κουβέντες κάποιων όπως "να δώσουμε το όνομα και σε 10 χρόνια θα το ξεχάσουμε”, η ελληνική θέση στο Βουκουρέστι για σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία και το έγκλημα της ιστοσελίδας του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, που προτείνει το “Nova Macedonia” πάνω από δέκα χρόνια ήδη, όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα αφόρητο εις βάρος της Ελλάδας κλίμα, στη Διεθνή Κοινότητα» εκφράζει, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Συνεχίζοντας η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει, πως «αντί να εξετάζεται από όλα τα κράτη ότι η Ελλάδα είναι ένα κράτος 4.000 ετών ιστορίας και ένα κρατίδιο που μόλις πριν από 25 χρόνια συνεστήθη κλέβει σύμβολα και προσβάλει τον πολιτισμό και την ιστορία μας, έχουμε φθάσει με πολιτικά λάθη της Ελλάδας τα Σκόπια να έχουν την συμπάθεια της διεθνούς κοινότητας και η Ελλάδα να παρουσιάζεται σαν χώρα που εμποδίζει το κράτος των Σκοπίων να σταθεροποιηθεί».
Καταλήγοντας την ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων δηλώνει αμετακίνητη στη θέση της, «να μην δεχόμαστε τη λέξη Μακεδονία στην ονομασία του κρατιδίου, γιατί πιστεύουμε ότι προσκαίρως αυτοί για να κάνουν τη δουλειά τους, να μπουν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποκρίνονται, ότι κάνουν παραχωρήσεις και όταν πάρουν το όνομα Μακεδονία θα ξανασκληρύνουν τη στάση τους και θα ξαναεπιστρέψουν στον αλυτρωτισμό και στα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τότε όμως θα είναι αργά, γιατί η προδοσία θα έχει συντελεστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση